Skip to main content

Posts

Featured

miscarriage

[ entri peram ]

dear blog,

now tuan hang baru ada masa nak taip dekat blog since dapat mc banyak hari. okay to be honest sebelum ni memang nak update jugak sebab ada good news. tapi tak sempat plus tak da idea nak menaip lah pulak. maap. tapi orang kata tak elok sangat bercerita di media sosial. tapi pada aku it depends la pada seseorang tu. dia nak kongsi life dia or experience dia sebagai kenangan di kemudian hari. at the same time, orang lain pun boleh refer jugak in case kalau depa tu experience benda yang sama kan. who know? jadi mari lah kita sama sama husnuzon. gitew.

everyone yang dah kahwin mesti la nak timang anak sendiri kan. Alhamdulillah after 3 months kahwin, kami husband and wife dapat lah good news itu. tapi sayang nya cuma sementara. pada minggu ke 11 pregnancy Allah dah ambik balik anugerah yang Dia pinjamkan pada kami. kami redha je ketentuan Ilahi. mungkin bukan rezeki untuk masa ni. Allah nak kami prepare lagi kot before jadi parents. huhu. kadang kadang rasa sed…

Latest Posts

I'm married !!

SNWI & MRMR

wahida sweet escape | Sungai Chilling ♡

First time naik broga heeee

kisah disebalik stoking kuning

throwback 2014 (Intern di Hospital Penang)

1 april.

hari khamis.

biar lambat...

feel what you feel :)