my new baby

Assalamualaikum dear readers :)

Salam Sabtu dari Araustralia. kahkah. if korang penah baca post aku yang INI aku pernah la mention wish list yang aku nak beli laptop baru. memandangkan lappy aku yang lama dah nazak gilaaaa, tunggu masa je tuu. huhu. lembap Ya Rabbi. nasib lah aku ni penyabar orang nyaaa. jadi, laptop tu masih lagi in good condition. tapi sekarang dia dah mula rosak. wuwu

then, i asked my brother to survey new laptop since aku dah tak mampu nak bersabar lagi dengan kerosakan yang dialami. tak sangka pulak boleh dapat dengan cepat. thank you big bro ! :D

so, sekarang aku dah guna new lappy. yeyyyy !! meh sep sikit. hihi. laptop lama kita simpan buat kenangan. heh.

boleh touch screen tau uolssss ! hikkkk. sukaaaa !!







for further information, klik SINI okay.

rasa teruja sangat guna lappy nih walaupon tak secanggih Apple, but so far aku amat berpuas hati dengan lappy ni. plus, guna Windows 8 yang disebut sebut seantero dunia ituu. just give it a try ! :)

harga Acer Aspire V5 ni mampu milik. eh dah kenapa aku nak promot pulak ni? heh. tapi tak salah kan aku recommend kat hangpa semua. hiik ! 

okay, rasa nak pengsan 8 saat. pastu bangun balik. lepas tu pengsan lagi gara2 terlalu excited ! bhahah !
okay lah uolsssss lebih baik daku mengundur kan diri sebelum tahap kewarasan ku menjadi kritikal.

kbyeee !!!

:)


Comments

menarik..brape hrganya??
kiera'sakura said…
boleh 'tonyoh2' la lappy awak kan heeee :D
iAmCekbolat said…
kan . kita dah tonyoh lappy member kita . haha jakun gila masa tenyeh pestime . agagaga

Popular Posts