my birthday wish list. huk huk ;)

memandangkan birthday aku dah nak dekat. dekat la sangat. hihi. aku nak buat wish list konon2 nak orang baca dan bagi hadiah kat aku. jadahnya. tak malu betoi. sapa lah nak bagi hadiah kat aku. :O

tak tak, wish list ni aku nak bagi hadiah kat diri sendiri lah ! hahaa! tapi, kalau ada orang nak bagi hadiah kat aku  amat lah dialu-alukan. ;p

1. henpon baru. hikhikhik




2. Jam tangan !! hikhik . since aku dah lama tak pakai jam. pakai pon time sekolah dulu. lepas tu dah tak pakai dah. tak tau pulak kenapa. huahua ;p





3. new laptop. sebab laptop yang sekarang ni dah 4 tahun dah. hukhuk. tapi still in good condition laaa! saja nak masukkan dalam list jugak. sebab wish list ni never expired. hahahah! maksudnya tuu tak da tarikh lupus. bila bila pon boleh complete kan list ni. ;p




4. aaaaa. apa lagi ehhh?? ok laa, sambung lain kali. hahha! sebab tak ada idea ;p


k byeee !!!


;)







Comments

laskar pelangi said…
ewah ewah siap wishlist untuk besday.suruh ayah mak baca..=D

saya amek kos Komputeran Industri ~~
wahhh besaqnya hajat dy... semoga sis dpt ape yg sis hajati.. Amin... jeles lak ena.. hua hua hua
Qu azniza ;) said…
sony memg chantek ahh
MimieRara said…
Hmmm malam ni kite bagi semua hadiah ni kat awak ek tp dalam mimpi je la mampu. Hikhik
Rashidee Rahim said…
kahwin xde ke? hewhewhew..;p
Atiqah Wadiah said…
ni mesti minat pink ni kan?
chemay said…
chemay pon nak henpon baruuuu.
nak jam baruuu.
laptop baru dah dapat dahh.
:D
ezzyra said…
wah2...siap ade list...suma mahal..hehe

Popular Posts