sibuk menulis kad raya



sebenarnya tak sibuk sangat pon. saja over. :P tadi aku ada la tulis kad raya untuk member aku. ada la 4, 5 orang. adoii. actually tak sempat lagi pon nak keluar pi beli kad raya. kebetulan pulak, aku terjumpa kad raya tahun bila punya tah. bukan recycle ok. elok lagi kot kad kad tu. suci bersih gitu. awww.
aku jumpa satu set ja. ada la 5 keping macam tu. kenapa la tak jumpa empat puluh lapan set kan. tak payah pi kedai dah. HAHA. time menulis tadi kan, teringat pulak zaman sekola dulu. serius best kot. banyak giler dapat. padahal dulu aku dok hostel. dulu kan, puasa and raya bukan time cuti panjang kan? so, sebelum cuti raya tu, semua pakat kalut pi beli kad raya 3 or 4 set. kalau buleh, nak bagi kat semua member. termasuk la cikgu cikgu. punya la semangat kan.


memandangkan aku stay kat hostel, so tak payah la buang duit beli setem. jimat jimat. HAHA. aku bagi by hand ja. macam dok tukar tukar hadiah la. tapi ni tukar tukar kad. best kot. ada yang tak dan nak bagi by hand, post jugak. time tu pantang dengar bunyi moto kat depan rumah, kalot pi bukak pintu. HAHA. ye lah, nak tengok kad raya sapa kan. selalu aku la yang paling banyak dapat kad raya berbanding dengan adik beradik aku. pastu, aku cakap la kat depa yang kawan kawan aku semua rindu kat aku. sebab tu depa bagi kad raya. HAHA. padahal, dah tulis dah kat kad raya yang aku bagi kat depa, "pecah kaca, pecah gelas, dah baca? wajib la balas! " . keji gilaaa. =.=


tak tak. aku bukan macam tu ok. aku ni sangat tulus. mana la aku mintak balasan. cecece. :P best sangat time tu. sekarang ni, mostly digital punya ja. email, sms, mms. tak pon facebook, twitter. senang kan. jimat. tapi tu la. tak merasa sangat feel nak raya tu. ye dak?


ok la. aku ada task yang aku lupa sangat nak buat. maaf ye kawan. :)


bye.










Comments

assalam..

nk2 kad raya la cm nie,,,huhu
Dh lama x pernah dpt kad raya dh..
skrg zaman semakin canggih..dpt kad raya yg digital jer.. ;)
Liyana Aziz said…
wah, dah bersedia nak bagi kada raya... aiyak, yana masih belum tulis lagi kad raya... eheheheheeh

nak kad raya jugak boleh?
cikwahidaidris said…
@Pure Mahabbah Fillah

~boleh boleh. bagi la alamat :)

_________________________
I have added cool emoticons to this message.
To see them go to http://x.exps.me?831f3b4127a0620d9daf541635f96290
cikwahidaidris said…
@LiLy @ MumMyQiStInA

~ sajee nak timbulkan mood klasik. hee
cikwahidaidris said…
@Liyana Aziz

~ boleh! meh ar address n nma penuh. ^^
mokcik-ann said…
thn ni blom dpt lg kad raya.. xde sapa ke nak kasik ekk.. hik

Popular Posts