Thailand part 1 ;)

Assalamualaikum dear blog.

seperti yang saya mention kat previous entry pasal trip saya ke Thailand tu, hari ni baru sempat update. aaaaa. memang sekarang tengah busy dan saya sedang merehatkan otak ni. okay back to the main topic. rasanya biar gambar yang bercerita. hihi

ni before bertolak hehehhe macam2 nak pi london pulak gayanyaaa errrrr

eh haiii

kat border dah ni heeee *with classmates*


wajib isi benda alah nii

on the way ke Thailand. gambar tak mengikut susunan nampaknyaaa aaaa

kat border malaysia - thailand dah ni

lline up please ! heeee

antara yang pegi haritu :)

random pic !

ni stesen minyak kot aaaa

kawan kawan baru nii. haaa

random pic again.

safely arrived at Walailak University. cant you see? :) universiti ni sangat2 luas tauuu. ada tasik. siap ada kampung lagi tau. lepas tu banyak pokok2. macam UITM Arau jugak. tapi universiti ni lebih luas. haaa. aku pon tak tau punca kat mana. pintu gerbang dengan main building pon jauh gilaaa.

welcome to Walailak University :)

kat sini la kami tumpang tidoq sat. eh ni cuma sign board je. macam hutan pulak ek. aaaa

paham ke? hahahaa

from our room.

311 bilik puaka. kehkhekeh

random pic againn


okay. stakat tu dulu. nanti ada part 2. hihi

daaaa :)



Comments

cik hani said…
seronok sangat time kami intern dulu.
memang kenangan sangat...

Popular Posts