nervous.

Assalamualaikum.

Happy Sunday uols. ewahh. uols sangat. macam la ada orang baca blog buruk ini. wuwu. mungkin ni last update untuk bulan puasa ni kot. sebab sem dah habis dah. so, kita nak balik bercuti! yeyyyyyy!! memandangkan berukband pon dah kena banned, tiada lagi yang ku harapkan~~~ tiada lagi yang ku impikan~~ ekkeke

tak, maksud aku dah tak boleh nak update blog untuk masa yang agak panjang ni. hm. tragis. aku dah tak pakai broadband dah. sekarang ni live update gune streamyx kat rumah sewa je. hm. apa boleh buat. redha. eh dah kenapa? =.=

hmmm. hari selasa ni kena present proposal FYP. huwaaaaa. I is so nervous. :(

tolong doakan aku tauu. harap2 semuanya berjalan dengan lancar. walaupon presentation cuma 15 minit ja. tapi pada aku 15 minit tu dah macam 15 jam! heh

actually slide presentation pon tak berapa nak siap lagi. esok dah nak kena tunjuk kat sv. fuhhhhh. berdebaq-debaq jantung aku ni. dah lama tak jumpa sv. part ni yang aku takot! cuakkkkk!

apa2 pon good luck to myself. huhu. ayat tu forever alone sangat dah kenapa? =.=

ok baiiiii.

Comments

Fatin Hanani said…
dear!!
jemput dtg blog baru Fatin :)

http://celotehciknanie.blogspot.com

Popular Posts