Selamat Pengantin Baruuuuuu ;)

Assalamualaikum.

dah bersawang blog ni. fuh fuh fuh !! haaa, nampak dak habuk. haha ! adoii, kekeringan idea ni woiii. em, cuma nak cakap Selamat Pengantin Baru kat satu satunyaa abang yang aku ada kat dalam dunia nii. Alhamdulillah. he's married. :)

majlis pon berjalan dengan lancar. tak sangka dia dah kawen. huhu. tapi tak kisah laaa. janji aku dapat 2 orang kakak! free ja. hahaha !

if hangpa nak tauuu, kak ipar aku tuuu, senior aku masa sekolah Sultanah Asma dulu. satu dorm pulak tuuu. haaaa. nampak dak kuasa Allah. dulu dulu dia dok buli aku kat hostel. la ni jadi kak ipar aku pulak. tu la orang kata jodoh. hihi. eh yang bab buli tuh aku tipu jeee. haha ! mana ada buli. she's nice.

tu lah orang cakap kalau dah jodoh tak ke mana kan. haaa. kecik je dunia nih. mana tau tetiba aku jadi adik ipaq korang pulak. wakakaka :D

tu je nak cakap.


byeeee.




Comments

cik nana said…
cantekkk kakak ipar. pasni boleh buli dia pulak. ekeke..jodoh-jodoh..
Izara4eva™ said…
selmat pgantin baru abg. eh :P

Popular Posts