haiii . saya wiwie !! xD

Assalamualaikum bloggers ^________^

seperti yang hangpa sedia maklum. nama aku Wahida. tu short form je lah. yang panjang nyeee pepandai hangpa godek sendiri kat dalam blog ni. kahkah. but, i do have a unique name which my Asmarian's girl  friends used to call me. its Wiwie !!! hikhik

sounds like nama Indon pon ada. kakaka. sebab aku jumpak banyak nama macam tu. sekali dari Indon daaa. tak kisah laaa. janji nama tu comel dan sedap di makan. eh?

okay, aku sendiri pongg tak tau dari mana nama tuh muncul. they said, nama Wiwie tu, my kakak angkat or SA aku yang bagi. haha. well, aku at first memang tak tau langsung. but they keep calling me Wiwie. aku macam eh? depa ni panggil aku ka apa. then, depa angguk je. aku iya kan je laa. memang depa panggil aku pong. kang tak menyahut kecik hati pulak. kahkah

sampai lah sekarang nama tu wujud. dah jadi nick name aku dah. unik dan comel. hikhik. perasan jeee. dulu aku suka beruang kuning yang suka makan madu tu. cuba teka apa? haha ! Pooh laa. then, aku gabung lah sekali dengan nama Wiwie tuu. jadi lah Wiwie Da Pooh instead of Winnie The Pooh. lebih kurang je kan? haha ! itulah email aku. boleh add kat ym tauu *promot pulak*



but now, aku tak suka dah beruang kuning tu. sebab i jumpa kucing yang tak de mulut yang super duper cute daripada Pooh itewwww. its Hello Kitty. meowww meowww~~


tu je laah nak cerita sebab aku penah mention nak cerita. if ada orang perasan lah. haha. perasan jeee. lepas ni kalau nak panggil aku Wiwie, dipersila kan. sebab i love that cute name damn much ! hikhik. bajet comey pulakkkk.

k byeeee.

p/s : cute tak lagu yang aku baru letak ni?







Comments

aiqb said…
?? comel k comot hahaha =)
man said…
Hai wiwie..sila lah dtg ke blog sy..http://ajax85.blogspot.com

Popular Posts