photoshoot Aidilfitri 2012 :')

raya tak habis lagi, jadi masih sempat lagi aku nak upload gambar haritu. tehheee. photo shoot lah sangat. hahah! saja ja aritu amek gambar kat kawasan rumah aku. tehee. best tauu!

:)


yang baju biru tu adik aku, Wani. 
on the right side tu, senior aku a.k.a bakal kakak ipar ku ! tehee

cantik ? bukan orangnya tapi pemandangan. hahaha! keji tak?

serupa nightmare dah aku tengok ! tehee. saja edit camtu. LOL :D


original. asal dari kampung ! motiff?

kak yani.


belakang tuh Gunung Jerai. pernah dengar lagu ni? 'ku ukir nama mu di awan Gunung Jerai......lalalaala'
:D

i am not in love anymore. motif sangat kannn?

ada gaya tak? LOL ;p

kami pura pura baik. hahahah!

tiga anak dara pingitan ! :P

nahhh ! hahhahaha! muka aku yang paling banyak. sebab blog aku ! suka hati aku la. teheee !  :D

dah, nanti aku update lagi naaa.

see you !

daaaa.

<3



Comments

Wah, lawa lawa semuanya!

selamat hari raya!
Ain SSB said…
Cantiknya permandangan! Gambar pon semua jadi cantik! Rindunya nak beraya di kampung...huhu.

Selamat hari raya, Wahida! :)
Nurrul said…
Wahh , nampak pemandangan gunung Jerai ? ? Bestnya.. dah pernah daki sane belum ?
kiera'sakura said…
Salam Aidilfitri :)
chemay said…
orang cantik.
pemandangan cantik.
edit pun cantikk
<3
RealNS said…
wow ! awesome la kamu semua :)

selamat hari raya :D
cik mun said…
cantekla...jeles i tgk..hehe
Mohd Aizzal said…
SAWAH LUAS TERBENTANG...
Woofer Storm said…
siyes tmpat tu cantik sangat,rasa nak pe sana je ni..ermmm tenang~

slmt mlm^^

Popular Posts