Wordless Wednesday | put yourself in other's shoes


kadang kadang, kita kena lah letakkan diri kita kat situasi seseorang tu !
jangan ikot sedap mulut ja cakap yang orang tu tak paham !

k bye !

Comments

Hanie Dew said…
betul la tu kan.skrg ni pun aku fikir dua tiga empat dan seterusnya kali kalau nak ckp. tp kalau telepas tu out of control da la tu. =P
betul2... kena memahami seseorg tu, jgn main bantai je ckp.. nanti tak pasal pasal kena bantai kalau silap hari bulan.. hehehe
nazirah said…
yes.. im agreed..
u are right..
sokong 100% ;)
Atiqah Wadiah said…
x lemas ke dok dlm kasut org?heee :P
chemay said…
kalau tak muat dalam kasut tu macam mana?
:P
CikZaitul said…
setuju...


org lain pandai cakap..tapi tak rase cam kita rase..
ye dak ??
done follo u ..

tengs singgah blog sy.. :)
CikZaitul said…
setuju...


org lain pandai cakap..tapi tak rase cam kita rase..
ye dak ??
done follo u ..

tengs singgah blog sy.. :)

Popular Posts