di kala ke-setadian .

bosannya study. hahah! kan aku dah kata. aku update jugak blog ni. =.=' tapi, tak sempat la nak pi baca and komen blog korang. nanti la eaaaa.


penyibuk nombor 1. =.='


kedengkian namanya niii. kacau betol aku men game. grrr ;p


ni lah peneman aku di kala study, Yu Hee *nama nak korea sangat ! ;p

Yu Hee pon bosan tengok aku setadi. huahua !!


fobia dengan labah2. tapi housemate bagi. ambik jugak la, hihi. thanks housemate ! :)


k bye !


Comments

chemay said…
comelnyaaa yu heee.
rasa nak gigitttt!
kucing chemay pun suka menyebok kat atas laptop ni tauu.
penuh bulu2 dia dekat keyboard ni.
haishhhh!
Liza Razak said…
comelnye yu hee tuh...
nadzirah sofia said…
haha..bole pulak study ngn kucing!
izamin said…
yu heeee omeynye.. :D kucing fizah nama shimbey.. hahaha ala2 nak ninja boy gitu lah.. :PP
fatin hanani said…
hehe...comey jep kucing 2 hihi...Yu Hee ya !! hehe.. Kucing korean nih haha.. Ermm fatin selalu kalau study memang akan on juga laptop sbb nk release tension hehe..study dalam sejam or 2 jam then on lah hihi
comelnyaaaaaaaaaaaaaaaa Yu heeee :)
kirim sayang kat diaa :P
Edy Fee said…
sama la kucing kat uamh ni pon suka duk atas dashboarh lappy aklu...aku tampaq ja dia.hehehe
sebab hangat hot diorang suka
Faza said…
comel jer mata nyer ..aummm
sah fanatik korea nie . hehe yu hee pulak.
nazirah said…
hee comel je nama yu hee..
ngeee.. comel la plak lelabah tu ..huhu
Hanie Dew said…
wahh..yu hee the witch menyamar jd kucing ke..dah die landing kat situ mcm yu hee plak yg baca nota.
Nurrul said…
alahai comelnya itu kucing... manja yg teramat sangat !

*teringat dekat kucing Nurrul yg manja camne.. :)
syakey said…
kucing omeyyy!

Popular Posts