kembali bertapak di bumi ARAUstralia

rasa macam mimpi ja. dah la demam 3 hari. tetiba nak kena balik rumah sewa dah. huhu. sayu je hati. waaaaaa. T_T


soryy intro macam hape. oh, ya. aku dah ada kat Arau dah ni. baru balik pagi semalam. dengan demam pon masih berbaki. kesian kat aku. huhu. demam agak teruk jugak la. nanti la cerita pasai demam. ni baru sempat nak update blog. tak habis habis dengan entry birthday aku. macam poyo je promote birthday sendiri. mintak maaf la kepada sesapa yang baca. aku saja je nak wish kat diri sendiri. buat tatapan cicit, piut aku nanti. =.= tu pon kalau aku sempat kawin and ada anak la kan. thank you soooooo much kat semua yang wish tu kan. tu je la yang aku mampu ucap. kalau nak bagi hadiah, aku sendiri pon tak dapat hadiah. =.=


back to the topic, aku sepatotnya la kan sepatotnya aku baliik rumah sewa 9/9 hari tu. tapi dah aku tak pegang kunci, kena la tunggu house mate aku balik dulu. lepas tu aku pon semangat jugak la packing baju, pe semua dah siap bubuh dalam beg. kemain besar beg. HAHA. semangat la kata. walhal time tu, aku memang sakit kepala dah pon. dah macam pening pening lalat. lepas makan ubat, terus tido. end up, demam.


kesudahannya, banyak jugak benda yang tertinggal, benda yang aku tak beli lagi. haihhh. banyak banyak banyak. lepas tu banyak benda jadi macam serabut. aku sorang je la yang serabut. orang rilexxx coool je. yela, baru baik demam. macam messy sikit la kan. aku pon kesian kat diri aku.


dah sampai rumah sewa, nak kemas barang lagi. hadoiii. azab jugak la kan. tapi tak pe la. semua dah settle. Alhamdulillah. eh, tak semua sangat la. i mean dah lepas satu level. ada banyak lagi yang menanti.


eh, sebelom tu, aku tak tau pon kat Arau ni banjir. HAHA. sampai sampai ja kat Arau, budak2 sekola semua pakat balik rumah. ingat kan ada accident ke hape. rupa nya dah banjir. information lambat sampai kat aku. huhu. bukan salah aku tak tengok tv, masalahnya, time aku sampai kat pekan Arau tu, reporter pon baru dok kalut soal menyoal. =.=


tu je ah kisah dari budak yang baru baik demam.


bye.

Comments

Miss A said…
araustralia??hehe mcm kawan sye,dye study UITM kt sne kod.
teratai said…
Tu lah terkejut juga masa tengok berita~Arau,Perlis banjir!Hrp2 rumah sewa wahida x kena banjir!

Semoga cepat baik demam,minum air masak byk2..
semoga sihat cepat n Happy Birthday
Ninie said…
Singgah kembali..n follow juga. Ooo..UiTM Arau. Kiter penah duk situ lupa nama kolej, tp belakang la. Ada monyet comel mcm pakai spek..hehehe. Istana Arau sgt lawa...huhu. Sudi2 follow juga.
mirakim said…
araustralia musim ap skg?
musim bunga ke musim sejuk?
ehehe
ieyza afieyna said…
selamat kembali ke araustralia kak.. :)
nseb bek bnjir dah surut.. hehe^^
Xavi De said…
araustralia...? perghhh...hehe
lau kat shah alam org pggil USA..XD
slamat kembali ke sekolah....hee~
ctk said…
hehe,,,da baek dr demam eh?bagus2...selamat study ye kawan~..suda fOllOw kamu :D
take care ye.jaga kesihatan.jgn demam balik pulak nanti.huhu

Popular Posts