REUNION EX-DIP 6 POLIMAS :) #2



terketaq ketaq jari aku menaip entry malam ni akibat sudah 2 hari tidak menaip. sebelum ni aku update pon pasai nak join Giveaway ja. kekeringan idea mungkin. haaa, malam ni aku nak cerita pasai reunion hari tu. sepatotnya nak update semalam. tapi dah malas nak edit gambaq punya pasai, aku tunda je la dulu.


pada hari sabtu hari tu, bekas pelajar Diploma In Programming batch 2007/2010 Polimas telah pon bersetuju untuk mengadakan reunion untuk kali kedua di rumah Pijut. cute kan nama dia, hihi. tetiba ayat jadi skema. =.=  mintak maaf. 


reunion tu start pukul 8.30 malam. oleh sebab tu, aku bertolak awai dari rumah. dalam pukul 2.15 camtu. naik kenderaan awam je. maklumla tak da transport sendiri. tapi tak pa la. even hari tu hari sabtu, orang tak ramai sangat pon dalam bas tu. tapi setengah jam jugak la aku tunggu bas tu. huhu. penantian satu penyeksaan tahu?


layan je lah gambar gambar ni.





time ni tengah makan . adoi, tetiba lapaq.




kucing putih tu cute tahu? budak kecik baju kuning tu comel gilaaa.




time ni nak balik dah. aku, maya + aini balik awai. :(




three of us :)





tak semua pon yang join . huhu




dari kiri belakang: 

ap, akemal nyomey nyomey, paq, pali, abeng, aini, vee, don, mad & adib

dari kiri depan :

pijut, aku, mahirah, bad, maya





terubat rindu bila jumpa dengan mereka di atas ni. huhu. tah bila lagi nak berkumpul macam ni.

harap harap lepas ni, ada lagi event yang macam ni. 



bye!





Comments

besnyee reunion ehh..huhuu^^
ayanuts said…
huhuhu..bestnyerr blh jmpa kwn2 yg dah lama xjmpa
misz molecule said…
reunion lau ramai2 cmni baru heaven kan??
wahida idris said…
@ayanuts : tahu xpe. rindu gilerrr.

Popular Posts