EGO.




 









sekadar mengingatkan diri sendiri dan readers yang baca blog ni ^^



bye!

Comments

Mohammed Faizal said…
susah nak explain kat orang yang ego...kadang-kadang memang persahabatan memrlukan pengorban iaitu ego.
EZAN IDMA said…
i love this :) memaafkan lebih mulia:)
Himmymaru said…
Tapi kadang2 kita susa nak taw kita neh ego ke tak an?
Mcm saya, saya rasa tak ego, tp kekasih aty ckp saya ego tinggi. ades!

Neway, curik hello kitty awak 1! :)
wahida idris said…
@EZAN IDMA : sayangnya, bila kita dah maafkan, org tu tetap dgn ego nya. hmm
wahida idris said…
@Himmymaru : mmg kita tak sedar. tp seeloknya, bila dah si dia tego, u should do something about it ! ^^

Popular Posts