ALHAMDULILLAH.

Assalamualaikum.







pagi tadi Kak Aishah tanya aku dah check result or belom. serius time tu aku lupa kot yang result final exam sem lepas keluar hari ni. =.= boleh pulak benda penting macam tu aku boleh lupa. lepas tu apa lagi, terus cuak kot. macam macam la aku fikir. dah la masa exam hari tu aku macam yakin tak yakin ja jawab soalan. lepas habis paper last which paper Math Logic, aku tak happy sangat pon sebab aku rasa macam banyak ja aku salah. serius aku tak mengharap apa apa.


korang tahu, aku cuma harap aku lulus ja kot. aku tak imagine langsung nak dapat A or apa. so, masa nak check tadi, perkara first yang aku tengok nak tau tak apa? HAHA.


aku tengok tang list LULUS or GAGAL tu. berdebar siot jantung aku. macam nak luruh pon ada. serius tak sanggup and tak berani nak tengok. tapi bila fikir balik, sampai bila aku nak takot. kot mana pon aku kena tengok jugak result aku. dengan sedikit keberanian aku pon check la. HAHA.


ALHAMDULILLAH. dari atas sampai ke bawah, semua nya LULUS. pada aku time tu, cukup la setakat lulus. yela nak demand nak dapat 4 flat, memang mimpi je la. adoiii. tak pe la sem depan ada lagi. aku bersyukur sangat sangat dengan result kali ni. i didn't expect nak dapat macam tu.


aku asik fikir yang akan ada satu subjek yang aku fail. nasib baik tak ada. lega gila kot. rasa nak lompat sampai ke bumbung tahu? HAHA.


sampai sini dulu.


bye!

Comments

amnie azmira said…
apepon tahniah ye..^_^
~+aSma dAud+~ said…
tahniah..kita orang pun sama cm awk kalau tgk result..tapi saya tgk pointer dulu baru tgk yg lain2..
wahida idris said…
@amnie, terima kasih :)

@kak anum, thanx. hee

@asma, hee. bese la, saye first sem degree nih. tu yang mcm gelabah je. trus tengok lulus or tak. ;p
Liyana Aziz said…
congrats!!! alhamdulillah.. at least semua lulus kan... =)
Cik Mira said…
teringat time blaja dlu. tak menyabo nak dapat resul. sanggup bejaga malam sbb nak bukak portal.edu.my hahahha
Raden said…
xnk target DL ke? hehe..
Raden said…
xnk target DL ke? hehe..
wahida idris said…
@liyana, aah, semua lulus. hee


@cik mira, selalunya saye pon cmtu gak, tp kali cmne tah boleh terlupa. =.=


@raden, nak target la ni. hee . ade lagi 5 sem. ;p
HonEyBuNNy said…
alhamdulillah....

itula kan bila perasaan b4 result keluar...memang cuak gila2..

ila pun macam tu..mst tgk lulus or gagal dlu..heheh..

amboi2...tgi nak lompat tu sampai ke bumbung...hehe
wahida idris said…
@ila, hee, tau xpe. buat masa ni tgok lulus je dulu :)

Popular Posts