happy bithday adik apit!

Assalamualaikum :)

kan aku dah kata kat entry INI yang bulan ni kan sangat sangat special (sila sebut dengan gaya orang indon bercakap). so, today is my little brother's birthday. tahun ni genap la umur Adik Apit 7 tahun. dah masuk Darjah 1 dah. kat belog lama aku, aku penah mention dah pasal budak kecik ni. hihi.



tak sangka begitu cepat masa berlalu. dulu budak ni la yang aku dukung, timang timang, picit picit hidung dia. la ni, dah pandai dah bercakap. mengalahkan Kak Ngah dia. hihi.




dear Adik Apit,

SELAMAT HARI LAHIR! SEMOGA MENJADI ORANG YANG BERGUNA PADA MASA HADAPAN. BUAT LAH MAK DAN AYAH KITA BERBANGGA. KAK NGAH SAYANG ADIK! :)


p/s : masa aku tengah edit gambar ni kan, adik apit cakap camni, " Kak Ngah, meh la apit buat. ni gambar adik" hihi. pandai pandai ja. bukan nya dia tahu pon nak edit macam mana. cakap macam orang besar ja. ish3


bye!

Comments

Liyana Aziz said…
happy birthday apit!!! semoga membesar jadi anak, adik yang terbaik ok.. semoga panjang umur murah rezeki.. harus bagi dia baca ok! kikikikiki
wahida idris said…
@liyana, hikhikhik baik!
d_LA said…
hepi belated bday tuk adik apit..hope adik apit berjaya di dunia dan di akhirat..Amin^^
wahida idris said…
@d_LA, terima kasih! :)
wahida idris said…
@アヌム ちゃん~~ , trima kasih!
cikji said…
epi bday utk apit jugak :)
wahida idris said…
@cikji, terima kasih :)
dieya said…
happy bfday adik apit! hehe
thanx jenguk blog sy..hehe..dah follow awk skli :)
wahida idris said…
@dieya, terima kasih awak :)

Popular Posts